Bulgarian English Начало Контакти
Община Нова Загора
Начало
Ръководство
Администрация
Общински съвет
Документи
Кметства
Услуги
Търгове, конкурси, обяви
Профил на купувача
Профил на купувача до X.2014
Общинска собственост
Местни данъци и такси
Почетни граждани
Кметове - 1878 - 2007 г.
Побратимени градове
Проекти и програми
Телефонен указател
Антикорупционен портал
Достъп до информация
Обратна връзка
Финансови отчети и бюджети
С лице към хората
 
С лице към хората
Спри битовите пожари
 
Пожарна безопасност

Map

Сrигнали за корупция подавайте на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видитеНачало
Предстоящи събития
ОДЗ „Тракйиче“ отбеляза своя 50 – годишен юбилей

Децата от Обединено детско заведение „Тракийче“, град Нова Загора, заедно с директорката  Златина Великова, учителите и персонала, отбелязаха 50 – годишния юбилей на детското заведение. С тържествен концерт под надслов „С надежда за утре” в навечерието на светлия празник на славянската писменост и култура – 24 май, среща си дадоха поколенията учители, ученици, културни деятели

 в театралния салон на НЧ „Д. П Сивков – 1870”. На сцената се изявиха най– малките деца от различните възрастови групи, които представиха на своята публика пъстра програма, изпълнена с много песни, радост, танци и детски смях.
Повече от час палавниците очароваха с невероятните си и емоционални изпълнения своята публика, която не спираше да ги аплодира. Малките танцьори бяха

облечени с пъстроцветни костюми и веселите им усмивки не слизаха от лицата, а малки и големи неспирно се радваха на невероятната енергия, която пръскат на сцената, правейки тържеството още по-незабравимо. В празничната програма се включиха и техните приятели - ръководителите на „All steps” Павлина и Стоян Петрови и на клуб по спортни танци „Яница – Т.А.” - Йордан Йорданов, които със своите възпитаници заплениха публиката с народите ритми и грацията на спортните танци. Своя поздрав с народна песен отправи и бившият възпитаник на детското заведение - Габриел Гичев.
Директорът на ОДЗ „Тракийче” Златина Великова се обърна към всички с  думи на признателност за неуморния труд на учителите, подкрепата на родителите и общинското ръководство, и с надежда за утрешния ден.
След края на концерта дойде ред на празничната торта. Всички присъстващи бяха очаровани. Тази пролетна вечер беше незабравима и уникална за малки и големи, изпълнена с много положителни емоции и топли усмивки.
Празникът продължи в Клуба на дейците на културата, където бе официалната част на юбилейния концерт. Съпричастни с  празника бяха: кметът на община Нова Загора – Николай Грозев, заместник–кметовете - Светла Стоянова и  Ивайло Енев, секретарят на общината – Веселина Трънова, заместник-областният управител на област Сливен - Веска Вълчева, старши експерт по предучилищно възпитание Дина Димитрова, началник отдел "Образование, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социална политика” - Соня Петрова и директори на училища в общината. Преди да вдигнат наздравица по случай юбилея на ОДЗ „Тракийче”, градоначалникът поздрави всички учители, отдали своите сили, време, търпение и любов, възпитавайки поколения здрави, жизнерадостни и любознателни деца. Заместник-кметът Ивайло Енев поднесе поздравителния адрес от името на Николай Грозев и връчи почетен плакет със знака на община Нова Загора за принос в развитието на образователното дело на: Мария Динева – пенсиониран директор на детското заведение; Радостин Радев – старши учител по музика и Веселина Пеева – старши учител. Не остана ненаграден и дългогодишният труд на медицинския фелдшер на градината – Елена Георгиева.
Празникът продължи с много веселие и  наздравици.
 
     
 
< Предишна   Следваща >

Нова Загора
Община Нова Загора
Териториално деление
География
Природа
Околна среда
История
Истор. забележителности
Население
Образование
Здравеопазване
Възможности за инвестиране
Икономика
Туризъм
Социални дейности
Култура
Спорт
Младежки дейности
Отчет за мандат 2007-2011г.
Филм за Нова Загора
Полезна информация
Автобусни линии
Хотели
Публични регистри
КЗД

Комисията за защита от дискриминация
Регионален представител:
Мариана Жекова
адрес: гр. Сливен
пл. "Ал. Стамболийски" 1, ет. 5
тел.:044 63 11 14

Правила при бедствия и аварии

Bulgarian English Начало Контакти