Bulgarian English Начало Контакти
Община Нова Загора
Начало
Ръководство
Администрация
Общински съвет
Документи
Кметства
Услуги
Търгове, конкурси, обяви
Профил на купувача
Профил на купувача до X.2014
Общинска собственост
Местни данъци и такси
Почетни граждани
Кметове - 1878 - 2007 г.
Побратимени градове
Проекти и програми
Телефонен указател
Антикорупционен портал
Достъп до информация
Обратна връзка
Финансови отчети и бюджети
С лице към хората
 
С лице към хората
Спри битовите пожари
 
Пожарна безопасност

Map

Сrигнали за корупция подавайте на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видитеНачало
Предстоящи събития
Прием на кмета на Община Нова Загора Николай Грозев за абитуриентите - отличнициНа 20 май приказната градина на Община Нова Загора се изпълни с красота, нежност и ослепителен чар, който лъхаше от абитуриентите - отличници на Нова Загора, випуск 2015 г. По традиция и тази година кметът Николай Грозев даде в тяхна чест традиционния си прием по случай Деня на славянската писменост и култура.
Зрелостниците от СОУ „Христо Ботев”, СОУ ”Иван Вазов”, ПГТТ „Атанас Димитров” и ПГСС, бяха придружени от своите директори и сърдечно приети от домакина на събитието г-н Грозев. Градоначалникът бе изключително щастлив от срещата си с младите хора, в чийто лице вижда бъдещето на oбщина Нова Загора.
 
Сред гостите, дошли да споделят празничната вечер на абитуриентите, бяха: народният представител в 43-то Народно събрание Галя Захариева; областният управител на град Сливен – Димитър Сяров; заместник- областният управител – Веска Вълчева; началникът на РИО град Сливен – Бисерка Михалева; заместник-кметовете на Община Нова Загора – Ивайло Енев, Светла Стоянова и Маргарит Тодоров;
 
секретарят на Общината Веселина Трънова; началник отдел „Образование, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социална политика“ - Соня Петрова и началник отдел „Култура, медийна политика и интеграция на малцинствата“ - Станимира Кънчева.
В началото на вечерта г-н Грозев се обърна към всички присъстващи отличници, като ги поздрави за положения труд и постигнатите резултати.Той още веднъж изрази надеждата си, че след успешното завършване на обучението си ще намерят професионална реализация и ще свържат живота си с родното място. Изненадата на Община Нова Загора към отличниците на града ни бяха изпълненията на възпитаниците на ОШИ „Илия Аврамов“, които представиха най-популярните естрадни и народни български песни. Талантливите деца от ДЮФА „Загорчета“, облечени в пъстроцветни носии, танцуваха в тракийските ритми. Вечерта премина с много музика, танци и блясък в очите от носталгията по ученическите дни, отминали неусетно.
И тази година в края на вечерта всеки абитуриент получи подарък за спомен - снимка с кмета на Община Нова Загора Николай Грозев, с негово лично послание.

                
Последна промяна ( 21 май 2015 )
 
< Предишна   Следваща >

Нова Загора
Община Нова Загора
Териториално деление
География
Природа
Околна среда
История
Истор. забележителности
Население
Образование
Здравеопазване
Възможности за инвестиране
Икономика
Туризъм
Социални дейности
Култура
Спорт
Младежки дейности
Отчет за мандат 2007-2011г.
Филм за Нова Загора
Полезна информация
Автобусни линии
Хотели
Публични регистри
КЗД

Комисията за защита от дискриминация
Регионален представител:
Мариана Жекова
адрес: гр. Сливен
пл. "Ал. Стамболийски" 1, ет. 5
тел.:044 63 11 14

Правила при бедствия и аварии

Bulgarian English Начало Контакти