Bulgarian English Начало Контакти
Община Нова Загора
Начало
Ръководство
Администрация
Общински съвет
Документи
Кметства
Услуги
Търгове, конкурси, обяви
Профил на купувача
Профил на купувача до X.2014
Общинска собственост
Местни данъци и такси
Почетни граждани
Кметове - 1878 - 2007 г.
Побратимени градове
Проекти и програми
Телефонен указател
Антикорупционен портал
Достъп до информация
Обратна връзка
Финансови отчети и бюджети
С лице към хората
 
С лице към хората
Спри битовите пожари
 
Пожарна безопасност

Map

Сrигнали за корупция подавайте на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видитеНачало
Предстоящи събития
Проведе се 55-то заседание на Общински съвет Нова Загора

На 18 юни 2015 г. се проведе петдесет и петото заседание на Общински съвет Нова Загора, като бяха гласувани и приети всички двадесет точки от дневния ред.
Особено внимание бе отделено на Предложение за дарение на недвижими имоти, предоставени за безвъзмездно ползване на Центъра за спешна медицинска помощ, гр. Сливен. Общинските съветници взеха решение за даване на съгласие за безвъзмездно ползване от държавата на съответните имоти за период до 10г.

Продължава...
 
Започна благоустрояване на имот източно от Кооперативен пазар Нова Загора


 

С реализирането на идеята кметът Грозев цели да създаде още едно модернизирано и озеленено пространство в ключова точка на града ни. Премахването на неуютните постройки и съществуващите тоалетни, ще създаде възможност за обособяване на зона за отдих и удобен открит паркинг за нашите съграждани.
Проектът за облагородяване на пространството предвижда изцяло нови зелени площи. Изграждане на нови алеи с цветни бетонни унипавета, декоративни елементи и осветление.
 

 
Честит рожден ден!

 

На 16 юни своя рожден ден празнува Галя Захариева - Народен представител в 43-то Народно събрание. Ръководството на Община Нова Загора и всички служители й желаят здраве, семейно щастие, упоритост, за да следва амбициите си, твърдост, за да ги постига и постоянство, за да ги реализира!

 

 
Държавен лично-отборен шампионат по колоездене

За втора поредна година Нова Загора, градът на Гено Стоянов Арабаджията – създателят на първия български велосипед, бе домакин на Държавен лично-отборен шампионат по колоездене на шосе за момчета в дните 13 и 14 юни.  Организатори на събитието са Български колоездачен съюз, колоездачен клуб „Загорец – 1880” и Община Нова Загора. Близо 50 участници от 15 спортни клуба в страната,  взеха участие в шампионата. 
Продължава...
 
Наградените от Националния фестивал на любителските театри Нова Загора 2015

 
В продължение на три дни слънчева Нова Загора бе домакин на Националния фестивал на любителските театри. Приятели на театралното изкуство от различни кътчета на България си дадоха среща на сцената на НЧ „Д.П.Сивков-1870”, извайвайки по неповторим начин незабравими образи от български и чужди драматурзи и писатели: Иван Вазов, Бранислав Нушич, Франсис Вебер, Питър Шафър и още много други.

Продължава...
 
Национален фестивал на любителските театри Нова Загора 2015 г.

На 10 юни стартира тридневният маратон на Националния фестивал на любителските театри Нова Загора 2015 г. Първите любители на изкуството на Мелпомена, качили се на новозагорската сцена, бяха съставите от Раднево, Созопол и домакините от НЧ „Д.П.Сивков – 1870” град Нова Загора. В следващите два дни във вихъра на актьорската игра ще се впуснат и състави от Сопот, Дебелец, с. Кортен – общ. Нова Загора, Пловдив, София и Нова Загора.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 25 - 36 от 2642

Нова Загора
Община Нова Загора
Териториално деление
География
Природа
Околна среда
История
Истор. забележителности
Население
Образование
Здравеопазване
Възможности за инвестиране
Икономика
Туризъм
Социални дейности
Култура
Спорт
Младежки дейности
Отчет за мандат 2007-2011г.
Филм за Нова Загора
Полезна информация
Автобусни линии
Хотели
Публични регистри
КЗД

Комисията за защита от дискриминация
Регионален представител:
Мариана Жекова
адрес: гр. Сливен
пл. "Ал. Стамболийски" 1, ет. 5
тел.:044 63 11 14

Правила при бедствия и аварии

Bulgarian English Начало Контакти