Bulgarian English Начало Контакти
Община Нова Загора
Начало
Ръководство
Администрация
Общински съвет
Документи
Кметства
Услуги
Търгове, конкурси, обяви
Профил на купувача
Профил на купувача до X.2014
Общинска собственост
Местни данъци и такси
Почетни граждани
Кметове - 1878 - 2007 г.
Побратимени градове
Проекти и програми
Телефонен указател
Антикорупционен портал
Достъп до информация
Обратна връзка
Финансови отчети и бюджети
С лице към хората
 
С лице към хората
Спри битовите пожари
 
Пожарна безопасност

Map

Сrигнали за корупция подавайте на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видитеНачало
Предстоящи събития
Ученическо управление

На 02.06.2008г. по повод Деня на детето ученици от IX, X и XI класове на средните училища в града, представители на Ученическите съвети заместваха ръководството на Общината и част от Общинска администрация.

Продължава...
 
Десета международна детска художествена изложба Нова Загора 2008

На 01.06.2008г. от 19:00 в художествена галерия „Руси Карабиберов” гр.Нова Загора се откри Десета международна детска художествена изложба Нова Загора 2008 организирана от сдружение Нова Загора, студио за изобразително изкуство „Дъга”с художествен директор – Иван Стоянов и със съдействието на Община Нова Загора.

Продължава...
 
Посещение на делегация от Португалия

На 23.05.2008г.на официално посещение в гр. Нова Загора пристигна делегация от Република Португалия. Кметовете на двата португалски града, Ещорил и Мира Синтра и придружаващите ги лица бяха посрещнати пред сградата на Общината по стар български обичай с хляб и сол.

Продължава...
 
На 29.05.2008г. в театъра на СОУ „Христо Ботев”
На 29.05.2008г. в театъра на СОУ „Христо Ботев” ученици от IV а клас имаха тържество по повод завършването на първия етап от тяхното обучение и връчване на свидетелствата. Гост на вълнуващото събитие беше г-жа Галя Захариева – заместник кмет на община Нова Загора.След поздравлението на директора на СОУ „Христо Ботев” – г-жа Илка Борисова и получаването на свидетелствата, г-жа Галя Захариева поздрави учениците за старанието и постигнатите успехи и връчи грамоти на отлично представилите се.
Продължава...
 
Децата от първа детска градина " Слънчице"
На 29.05.2008г. от 17:00ч. в Клуба на културните дейци децата от първа детска градина "Слънчице" гр. Нова Загора имаха тържество, с което отбелязоха завършването на детската градина и преминаването им в първи клас догодина.
Продължава...
 
На 29.05.2008г. в Клуба на културните дейци
На 29.05.2008г. в Клуба на културните дейци Община Нова Загора съвместно с дружество "Русофили" гр. Н. Загора организира среща между новозагорската група за руски песни "Берьозка" и представители на руския ансамбъл "Руский берег" и З.А. Надежда Кригина. Гостуването им в България беше  във връзка с честването  годината на Русия, организирано от национално движение "Русофили" и Дома на Москва в град София.Срещата премина изключително сърдечно. На нея присъстваха г-жа Галя Захариева - заместник кмет на Община Нова Загора и приятели на руската песен и култура. Г-жа Надежда Кригина изрази своята радост и задоволство от срещата с нейните почитатели и ценители на руската песен. Тя подари дискове със свои изпълнения на участниците в новозагорската група и засвидетелства готовността си да осъществи концет и на новозагорската сцена.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Следваща > Последна >>

Резултати 2629 - 2640 от 2642

Нова Загора
Община Нова Загора
Териториално деление
География
Природа
Околна среда
История
Истор. забележителности
Население
Образование
Здравеопазване
Възможности за инвестиране
Икономика
Туризъм
Социални дейности
Култура
Спорт
Младежки дейности
Отчет за мандат 2007-2011г.
Филм за Нова Загора
Полезна информация
Автобусни линии
Хотели
Публични регистри
КЗД

Комисията за защита от дискриминация
Регионален представител:
Мариана Жекова
адрес: гр. Сливен
пл. "Ал. Стамболийски" 1, ет. 5
тел.:044 63 11 14

Правила при бедствия и аварии

Bulgarian English Начало Контакти