Bulgarian English Начало Контакти
Община Нова Загора
Начало
Ръководство
Администрация
Общински съвет
Документи
Кметства
Услуги
Търгове, конкурси, обяви
Профил на купувача
Профил на купувача до X.2014
Общинска собственост
Местни данъци и такси
Почетни граждани
Кметове - 1878 - 2007 г.
Побратимени градове
Проекти и програми
Телефонен указател
Антикорупционен портал
Достъп до информация
Обратна връзка
Финансови отчети и бюджети
С лице към хората
 
С лице към хората
Спри битовите пожари
 
Пожарна безопасност

Map

Сrигнали за корупция подавайте на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка за да го видитеНачало
Предстоящи събития
Прием на кмета на Община Нова Загора Николай Грозев за абитуриентите - отличнициНа 20 май приказната градина на Община Нова Загора се изпълни с красота, нежност и ослепителен чар, който лъхаше от абитуриентите - отличници на Нова Загора, випуск 2015 г. По традиция и тази година кметът Николай Грозев даде в тяхна чест традиционния си прием по случай Деня на славянската писменост и култура.
Зрелостниците от СОУ „Христо Ботев”, СОУ ”Иван Вазов”, ПГТТ „Атанас Димитров” и ПГСС, бяха придружени от своите директори и сърдечно приети от домакина на събитието г-н Грозев. Градоначалникът бе изключително щастлив от срещата си с младите хора, в чийто лице вижда бъдещето на oбщина Нова Загора.
 
Продължава...
 
Съобщение
Уважаеми жители и гости на град Нова Загора,

На 24 май 2015 г. (неделя) Община Нова Загора, съвместно с учебните заведения на територията на общината, организира и провежда превърналото се вече в традиция празнично шествие по повод Деня на славянската писменост, българска просвета и култура. Във връзка с мероприятието Ви уведомяваме за следната временна организация на движение:

На 24 май 2015 г. (неделя) от 9:30 до 12:00 ч. ще бъдат затворени следните улици:
1.    ул.”Васил Левски” в участъка от ул. „Веслец” до ул. „Петко Енев”;  
2.    ул. „Цар Иван Асен II” в участъка от ул. „Веслец” до ул. „Петко Енев”;
3.    ул. „Сан Стефано” в участъка от ул. „Веслец” до ул. „Петко Енев”;
4.    ул. „Св. Св. Кирил и Методий” в участъка от ул. „Цар Иван Асен II” до ул. „Проф. Минко Балкански”.

С цел нормално протичане на празничното шествие, умоляваме гражданите да не преминават през обявените маршрути на посочената дата и часове. Живеещите в тези участъци и ползващи пътното платно като място за паркиране на МПС, да ги изтеглят съгласно обявените часове.
 
Относно тържествата по изпращане на абитуриентите от випуск 2015 г.  и свързаното с това шествие с автомобили, се въвежда временна организация на движение в гр. Нова Загора на 24 май от 17:00 до 20:30 часа. Забранява се влизането, престоя и паркирането на ППС по следния маршрут: магазин „БИЛЛА – ул. „Ангел Кънчев“ – ул. „Поборническа“ - ул. „Васил Левски“ – ул. „Петко Енев“ - ул. „Проф. Минко Балкански“ – ул. „Градинска“ – ул. „Васил Левски“ – пл. „Свобода“ – ул. „Диньо Нойков“ – до пресечката с ул. „Христо Ботев“.
 
54-то заседание на Общински съвет Нова Загора

На 20 май 2015 г. се проведе петдесет и четвъртото заседание на Общински съвет Нова Загора, като бяха гласувани и приети общо двадесет и една точки, включени в дневния ред.
На сесията бяха разгледани предложения, свързани с предсрочно погасяване на безлихвен заем от „Общински пазари НЗ“ ЕООД, гр. Нова Загора, възстановяване на средства от РИОСВ от отчисленията, определени с Наредба № 7/2013 г.
Продължава...
 
Текат ремонтни дейности в село Дядово

Кметът Николай Грозев и общинското ръководство остават верни на традицията да работят  за благото не само на  града, а и на селата в общината. Градоначалникът продължава да инвестира и строи,  с цел модернизиране и обновяване облика на цялата новозагорска територия.
В момента се извършва благоустрояване на площадката пред читалище „Развитие – 1931“ в село Дядово. Там ще бъдат премахнати опасни дървета с оглед опазване здравето на
Продължава...
 
Проведе се колокритериум "Купа Нова Загора"

За поредна година на 16 май /събота/ от 11:00 ч. градът ни бе домакин на колоездачно състезание – колокритериум „Купа Нова Загора” – част от Черноморска колоездачна лига „Спринт”. Организатори на мероприятието бяха Община Нова Загора, Черноморска лига „Спринт” и Колоездачен клуб „Загорец – 1880”.
Продължава...
 
Нова Загора бе домакин на Държавно първенство по кикбокс и муай тай
 
 От 15 до 17 май в спортна зала „Младост” се проведе Държавно първенство по кикбокс – стилове „К1” и „фул контакт”, организирано от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай - Спортен клуб „Прайд енд Глори 2001” и Община Нова Загора
Състезанието бе квалификация за участие в световно първенство по кикбокс – Сърбия’2015 и световно първенство по кикбокс – Ирландия’2015.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 72 от 2642

Нова Загора
Община Нова Загора
Териториално деление
География
Природа
Околна среда
История
Истор. забележителности
Население
Образование
Здравеопазване
Възможности за инвестиране
Икономика
Туризъм
Социални дейности
Култура
Спорт
Младежки дейности
Отчет за мандат 2007-2011г.
Филм за Нова Загора
Полезна информация
Автобусни линии
Хотели
Публични регистри
КЗД

Комисията за защита от дискриминация
Регионален представител:
Мариана Жекова
адрес: гр. Сливен
пл. "Ал. Стамболийски" 1, ет. 5
тел.:044 63 11 14

Правила при бедствия и аварии

Bulgarian English Начало Контакти